Triatlon

Triatlon er en af de sportsgrene, der gennem de senere år har vundet stor fremgang. Triatlon kan foregå på mange forskellige niveauer og er sammensat af svømning, cykling og løb. Fra de små sprintdistancer og motionstriatlon til den mere kendte distance – Ironman, der består af 3,8 km svømning, 180 km cykling og afsluttende et maratonløb på 42 km.

Uanset din alder eller ambitionsniveau kan du få megen glæde og udfordring ved at kaste dig ud i en triatlon. Det er en sport, hvor du både har fordel af en varieret træning og hurtigt kommer i bedre form. Hvis du træner rigtigt, kan du ofte undgå skader, da det er forskellige muskelgrupper der belastes, selv om du samlet træner i mange timer.

Triatlon er for alle uanset niveau!

Er du nybegynder med triatlon, kan det virke uoverskueligt at skulle i gang med alle tre sportsgrene. Der er intet krav om, at du skal være lige god til dem alle, men du er godt hjulpet på vej, hvis du i forvejen har dyrket en af disciplinerne. Har du planer om at gennemføre en længere disciplin, anbefaler jeg, at du får en personlig træner, der kan hjælpe dig med at organisere træningen, så du får mest muligt ud af de timer, du bruger. Det kan også være, at du blot ønsker at forbedre dig i en af disciplinerne og derfor har brug for personlig sparring og mere professionel hjælp.

Nogle mennesker foretrækker at træne i en gruppe, andre vil helst gøre det alene. I min programplanlægning tager jeg højde for dine ønsker og den tid, du har til rådighed. Det er vigtigt, at træningen er sjov i stedet for en sur pligt!