Løb

Personlig løbecoaching tager udgangspunkt i dig!

Løbecoaching handler ikke om at gøre det på en bestemt måde, men derimod om at finde ud af, hvad der er det bedste for dig. Samtidig er det vigtigt, at der ikke planlægges tiltag, som ikke passer ind i din hverdag, for så kommer de alligevel ikke til at fungere. Så ved at starte med en god og systematisk snak kommer vi igennem punkter som: Hvordan er din grundform, hvad er dine mål, hvor meget tid har du til at løbe, hvad motiverer dig, har du haft skader tidligere og anden sport, der skal tages hensyn til.

Inspiration, Variation og Motivation – Vejen til at nå dine mål!

Min opgave er at finde ud af, hvad der vil være den bedste og mest sikre måde for dig at komme i gang med at løbe på eller at hjælpe dig videre frem mod nye mål.

Under Menuen PRISER kan du finde nogle eksempler på, hvad jeg koster at have med på sidelinjen.

Forskellige typer af individuelle løbesessioner:

Vi tager en grundig snak omkring din grundform, tidligere erfaringer, eventuelle tidligere skader, m.v. Vi udarbejder løbeprogrammer for 4 uger ad gangen, for hvad der vil være fornuftigt at løbe, så det passer med den tid, du har til rådighed i forhold til dit arbejdsliv, familieliv samt dine mål.

Vi finder ud af, om det vil være formålstjenligt med eventuelle supplerende træning som fx. cykling, svømning og styrketræning

Vi finder ud af, om der er noget udstyr, som vil kunne hjælpe dig i træningen og gennemgår løbesko, løbestil, tøj m.v.

Løbeture, hvor vi taler løbestil, sko, teknik og alt, hvad du måtte have af spørgsmål. Du kan enten vælge at købe en halv time, en time, eller du kan slå dig sammen med et par af dine venner, og vi kan lave en gruppesession.  Hvis du ønsker at købe et længere forløb, måske frem mod et løb nogle måneder ude i fremtiden, kan du købe et klippekort og opnå ca. 10-20 % i besparelse.