Firmaløb

Mange danskere kæmper hver dag en kamp for at holde sig sunde og raske gennem motion. For mange er det en udfordring at skulle finde motivation og tid til at få træningen til at passe ind i den travle hverdag. At ændre de vaner, man har, er desværre ikke så ligetil, og ofte ender det med, at alle de gode intentioner om at få dyrket motion afløses af dårlig samvittighed over ikke at nå de mål, man har sat sig.

Mange virksomheder landet over er gennem de seneste år blevet mere og mere opmærksomme på, at medarbejdere, der dyrker regelmæssig motion, har færre sygedage og ofte er mere veloplagte på arbejdet. Derfor har flere og flere virksomheder investeret i medarbejdernes trivsel ved at hjælpe med at fastholde og ændre motionsvanerne og gøre det til en del af arbejdspladsen ved at indføre motionsordninger. Det kan være alt fra tilskud til motionscentre, egne idrætsklubber, løbeklubber, og senest er triatlon kommet på programmet.

Alle kan være med     – Uanset niveau!

Firmaløb er med til at udvikle en løbekultur i virksomheden blandt medarbejderne eller en gruppe mennesker, der ønsker at starte med at løbe regelmæssigt. Det kan være før arbejdstidens begyndelse, i frokostpauserne eller en times tid efter arbejdets afslutning.

Firmaløb sætter system i træningen og sørger for, at medarbejderne udvikles. Det skal være motiverende at deltage og på samme tid sjovt at lave noget sammen med sine kolleger.

Målet kan være at få så mange som muligt til at deltage, at virksomheden vil have en god tid til DHL stafetten, at træne et hold op til Copenhagen Marathon eller blot at få motion ind som en naturlig del af dagligdagen.

Firmaløb tager udgangspunkt i de ønskede målsætninger, der er for medarbejderne. Er der meget stor forskel på niveau og målsætninger, kan gruppen med fordel opdeles i mere homogene grupper, så alle føler, at niveauet passer.