Kunderne

Jeg har arbejdet med flere typer af kunder. Lige fra individuelle atleter, der gerne vil nå et mål, små grupper, større hold og klubber. Her er nogle af de ord, de siger om mig… Jeg er meget beæret over de rosende ord samt at have haft muligheden for at følge dem på nært hold.

 

“Søren Binderup hjalp mig med min teknik, så et sub 3 marathon blev muligt. På god og lydhør måde, fik han ændret små, men ikke ubetydelig,ting i min løbestil, så der hurtigt røg flere minutter af mine tider. Søren lavede ligeledes et fokuseret og varieret løbeprogram for mig, som passede og opfyldte mine individuelle behov.”
…                                                                                            Jonas Birger-Christensen

 

I forbindelse med træning op til min anden Ironman besluttede jeg mig for at få en coach for bl.a., at få noget struktur i træningen. Da min kæreste gennem en længere periode havde haft Søren som coach og herigennem opnået rigtig flotte resultater, valgte jeg også Søren hvilket jeg er rigtig glad for jeg gjorde. Inden jeg startede hos Søren havde jeg gennem en længere periode haft en del småskader, hvilket gik meget ud over træningen og motivationen. Søren startede med at lave program til mig 4 mdr. før jeg skulle køre CPH ironman. Siden da har jeg ikke haft skyggen af skader og min formkurve har været opadgående i hele perioden. Søren og jeg har også haft en del løbende dialog, hvor vi bl.a. har snakket om hvordan det går, netop for at sikre træningen er så optimal som muligt for mig og min krop. Et super godt og meget motiverende forløb. Det endte med jeg skar 1 time og 19 min. af min Ironman tid.
…                                                                                                          Gitte Christiansen

 

Efter at have løbet og dyrket triathlon i mange år på egen hånd, var min træning blevet rutinepræget, lidt kedeligt og jeg udviklede mig ikke på hastighed. Jeg kontaktede Søren for at blive hurtigere på løbet til en ½ ironman.

Efter opstartsmødet stillede Søren sig lynhurtigt ind på mit niveau og ambitioner og han tilrettelagde løbeprogrammer der passede til mit temperament som løber. Jeg har altid hadet intervaller, men har nu lært at holde af dem og de er blevet til min ynglings del af min løbeuge. Efter kun 3 mdr. forbedrede jeg min ½ marathon tid med næste 5 minutter. Jeg endte med at tage med på Tri Camp med Swim Bike Run, hvilket var en virkelig fed trænings oplevelse. På trods af at vi var 20 atleter, holdt Søren øje med alle og vi fik individuel input løbende.

Som træner er Søren meget professionel og arbejder på et højt fagligt niveau, men er også rigtig god til at formidle og fortælle om sportens aspekter på en jordnær og let forståelig måde. Efter at have fået Søren som løbetræner, føler jeg mig helt “nyforelsket” i at løbe igen. Jeg glæder mig til at få mine programmer hver uge, så jeg kan se hvad næste uge byder på af udfordringer.
…                                                                                                           Mette Ringsmose

 

Efter jeg gennemførte min 1. ironman besluttede jeg mig for at få en træner, bl.a. for at forbedre min tid. Jeg valgte Søren Binderup, et valgt jeg har været rigtig glad for. Efter Søren er blevet min træner har jeg fået meget mere struktur på træningen og føler samtidigt ikke længere den usikkerhed, om man nu også træner nok. Nu føler jeg, at når jeg følger det program som Søren laver (efter en plan vi er enige om), så gør jeg hvad jeg kan for at blive bedre. Tidsmæssigt har jeg, mens jeg har haft Søren som træner, skåret ca. 40 min af et rent maraton (til 3.04) og også ca. 40 min på en ironman (til 9.41, fordelt på forbedringer på både svøm, løb og cykling sammenlignet med 1. gang). Den plan Søren udstikker er ikke skrevet i sten, Søren vil altid gerne høre hvordan det går og hvordan træningen opleves. Hvis der så er noget der ikke fungerer optimalt, drøfter vi det og tilretter.
…                                                                                                                Martin Kjeldsen

 

Jeg meldte mig til en ½ ironman sidste sommer i den forbindelse valgte jeg at få lavet et program op til. Da Søren er en erfarende triatlet og er træner i min triathlon klub KTK86 og dermed kender mig igennem klubbens træning følte jeg det var det rigtige valg af træner. Søren lagde nogle gode, struktureret programmer for cykel og løbetræningen, der passede til det niveau jeg var på. Som træner er Søren meget engageret og følger dig tæt på din vej mod dit mål.
…                                                                                                    Signe Marie Elm Larsen

 

Med Swim Bike Run har jeg fået grundig og personlig vejledning til at blive teknisk dygtigere i alle tri-sportens discipliner. Jeg har opnået bedre cykel- og svømmetider, som var mine svageste punkter. Desuden er min løbestil markant forbedret, og jeg arbejder stadig med yderligere forbedringer på baggrund af den rådgivning jeg har fået. Jeg kan på det varmeste anbefale Swim Bike Run, og vil fortsat søge råd til min træning her.
…                                                                                                     Karina Marie Madsen

 

Efter to sæsoner med triathlon på hyggeplan valgte jeg i i slutningen af 2012 at kontakte Søren, da jeg gerne ville noget mere end bare være med. Jeg ønskede et mere struktureret program end det jeg selv formåede at lave og samtidig følte jeg ikke, at jeg selv havde kvalifikationerne til at kunne opnå mine personlige mål. Som træner er Søren meget engageret og leverer varierende programmer. Han har prøvet det meste på egen krop, så man ved at der er en mening med hvert et træningspas. Samarbejdet med Søren har betydet at jeg dels får lagt nogle rigtig gode programmer, men også har en træner som følger mig tæt og interesseret, samtidig med at han deler ud af sine erfaringer både ved op- og nedture.
….                                                                                                                 Danni Jacobsen